Sajtóközlemények

A nemzetközi és a hazai Saint-Gobain csoport és vállalatainak hírei

Keresés a press release

By date
By theme
2020.
már.
23.
 

A Saint-Gobain vállalatcsoport elkötelezett munkatársai és partnerei biztonsága iránt. Az elmúlt hetekben figyelemmel kísértük azt az egészségügyi helyzetet, amit a koronavírus megjelenése okozott világszerte. Minden lehetséges óvintézkedést bevezettünk, továbbá mindenkor követjük az anyavállalat irányelveit. Mindamellett gazdasági tevékenységét illetően a Saint-Gobain igyekszik gyorsan alkalmazkodni a kereslet alakulásához, és ennek keretében célja, hogy minden egyes országban, az egészségügyi helyzet és a kormányzati döntések függvényében a folyamatos működés biztosítása mellett csökkentse költségeit.

2016.
jan.
06.
 

A Rigips legfrissebb összefoglalójából kiderül: a zajtartalom hátrányos hatásait úgy az iskolai mint a munkahelyi környezetben vizsgálatok bizonyítják, ennek ellenére hazánkban egyelőre nem létezik akusztikus szabályozás.

2015.
szep.
21.
 

Megújult az I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika ambuláns és betegfelvételi részlege, amely egy nagyobb átalakítás első fázisa. Ebben az ütemben megszépültek a betegvizsgálók és az ambuláns helyiségek, amelyek szín- és formavilágukban a gyerekek igényeihez igazodnak. A felújítást a Rigips 1000 m2 speciális gipszkartonnal támogatta, amelynek segítségével hangszigetelt vizsgálókat alakítottak ki.

2015.
máj.
28.
 

Fennállásának 350. évfordulója alkalmából építészeti díjat alapít a világ vezető építőipari cégcsoportjának hazai vállalata. A pályamunkákat, amelyeket 2015. október 11-ig nyújthatnak be építőmérnök- és építészmérnök-hallgatók – neves magyar építészekből és iparági szakértőkből álló szakmai zsűri bírálja el.

2015.
máj.
20.
 

A világ 64 országában 190 ezer munkatárs egyszerre ünnepli a „Napkirály” által alapított cégcsoportot. Magyarországon a francia nagykövet rezidenciája adott otthont az exkluzív rendezvénynek. A jubileumi év kapcsán a Saint-Gobain hazai vállalatai fiatal építészek számára hirdettek pályázatot

2015.
ápr.
29.
 

A mai napon aláírt együttműködési megállapodásoknak köszönhetően 2015–16-ban újabb tíz lakást újít fel hajléktalan embereknek a Habitat for Humanity Magyarország. A Saint-Gobain Initiatives Foundation 76 ezer eurós támogatásával, illetve Újpest és Kőbánya Önkormányzatának együttműködésével megvalósuló „Elsőként Lakhatást!” otthonteremtő kezdeményezés nagykövete Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász.

2015.
ápr.
14.
 

1 millió munkaórányi balesetmentes működéssel kiemelkedően teljesít a Rigips. A halmajugrai üzeme – Magyarország első és máig egyetlen gipszkartongyára – évente 18 millió négyzetméternyi gipszkartonlap gyártására képes.

2015.
jan.
20.
 

2015-ben ünnepelte fennállásának 350. évfordulóját Magyarország vezető építőipari cégcsoportjának anyavállalata a Saint-Gobain. A francia hátterű, 64 országban jelenlévő vállalkozás Európa egyik legpatinásabb folyamatosan működő társasága, Párizsi Tőzsde CAC 40 indexének legrégebbi alapítású tagja.