Küldetésünk

making-the-world-a-better-home

 

 

Küldetésünk tükröződik mindennapi tevékenységeinkben. Minden nap olyan megoldásokat tervezünk, gyártunk és forgalmazunk, amelyek hozzájárulnak a nagyobb kényelemhez, az egészséges életmódhoz, a hatékony munkához, ugyanakkor tiszteletben tartják a bolygót.

 

Küldetésünket a történelmünk is alátámasztja. Több mint 350 éve vagyunk a piacon, így látjuk, hogyan változik a körülöttünk lévő világ. Olyan kihívással nézünk szembe, amely még soha nem volt ennyire alapvető: a teljesítmény és a kényelem összeegyeztetése, valamint az erőforrások megőrzése

 

 

dock

 

 

Küldetésünknek globális célja van, ugyanakkor aktívan jelen vagyunk a régiókban is.

Erős autonómiával rendelkezünk azokon a területeken, ahol működünk. Így tudunk reagálni a helyi piac igényeihez, miközben hozzájárulunk a globális célokhoz.

 

Küldetésünk az értékeinken alapul. Ezek közé tartozik többek között a lojalitás, a szolidaritás, a tisztelet, az integritás, a környezet tiszteletben tartása. Tudatában vagyunk felelősségünknek, hogy hozzájáruljunk a jobb élethez a világban, és ennek megfelelően cselekszünk.

rovnost-nase-poslani
Bazin-citace

 

„Making the world a better home“

egy erős mottó, amely mindennapi tevékenységeink során kísér minket, és ugyanakkor útmutatóként szolgál hosszú távú döntéseinkhez.

Benoit Bazin
Chief Executive Officer