Innovatív anyagok

 

 

A Saint-Gobain innovatív anyagok szektora egyedülálló portfólióval rendelkezik: megoldást nyújt a lakóházak építésétől egészen az iparban felhasználható speciális anyagokig.

 

A Saint-Gobain Glass síküveg részlege számos olyan terméket gyárt, melyek rendkívül hatékonyak az energia-megtakarítás, a környezetvédelem,  a használati kényelem és az esztétika szempontjából.

A Saint-Gobain Abrasives, a világ vezető csiszolóanyag-gyártója az egyedüli olyan vállalat, amely mindhárom fő csiszolóanyag-típust gyártja; köszörűköveket (kerámia- és műgyanta kötőanyaggal), flexibilis csiszolóanyagokat és gyémántszerszámokat. Mindezt kivételes technológia, komplett és innovatív gyártmány-sorozatok, a minőség és a biztonság terén megszerzett vitathatatlan hírnév, valamint tapasztalt, elkötelezett és lelkes emberek biztosítják.

Inovativ
Inovativ

A nagy teljesítőképességű anyagok területe az innovációs technológiák széles skáláját kínálja a három fő anyagtípushoz: kerámiák, nagy teljesítőképességű polimerek és üvegszál-termékek.

A síküveg divízió energia-megtakarítási, környezetvédelmi, használati kényelmi és esztétikai szempontból magas hatékonyságú termékek egész sorát állítja elő.

A Saint-Gobain ADFORS olyan szöveteket gyárt, amelyeket iparvállalatok, termék- vagy anyag-merevítésre (műszaki szövetek), illetőleg közvetlenül az építkezéseken használnak.

→ Abrazív anyagok

→ Kerámiák

→ Műanyagok

→ Műszaki szövetek

→ Síküveg-gyártás

→ Üveg-feldolgozás építőipari célra és háztartási gépekhez

→ Üveg-feldolgozás autóipari és tömegközlekedési célra

→ Napenergia-megoldások

→ Az Innovatív anyag-szektor, az összes feltüntetett szakterületen első világszerte az európai gyártók között.

Inovativ

 

Inovativ

A Csoport költségvetésének több mint 65 %-át fordítja kutatásra és fejlesztésre

Több mint 60 ezer dolgozó, 45 országban 

A Saint-Gobain gyártja minden harmadik európai lakóépület hőszigetelő üvegeit

Minden második Európában gyártott autó Saint-Gobain üveggel készül