Rólunk

SAINT-GOBAIN CSOPORT MAGYARORSZÁGON

A csoport hazánkban 1992 óta képviselteti magát, jelenleg Saint-Gobain Hungary Kft. néven három márkanévvel (Isover, Rigips, Weber) működik, illetve a vállalatcsoport további tagja a gépjárműüvegek értékesítésére specializálódott Saint-Gobain Autover és a csiszolóanyag gyártó- és értékesítő Saint-Gobain Abrasives, valamint elérhető a Saint-Gobain PAM (csővezeték rendszerek) és a Saint-Gobain Glass (üveg alapú megoldások) is. A csoportnak a hazai piacon 2021-ben 35 milliárd forint volt az éves forgalma.

 

Mire lehetünk büszkék ?

➜  A francia hátterű, több mint 350 éves Saint-Gobain 75 országban van jelen
Az egyik legnagyobb regionális munkaadó vagyunk.

➜  A világ 100 innovatív ipari csoportja közé tartozunk

➜  A vezető regionális adományozók közé tartozunk, számos non-profit céget és tevékenységet szponzorálunk és támogatunk.

SG

 

Image
Grow&Impact
Image
Making the world better home

Márkáink

Description
Üveg- és kőzetgyapot alapú hő- és hangszigetelő rendszerek széles megoldását nyújtjuk ipari és lakossági felhasználásra.
Description
Teljes körű szárazépítési megoldásokat kínálunk. Ezen kívül a kínálatunkban megtalálhatók: kézi és gépi gipsz alapú glettek és vakolatok, kazettás és nagytáblás akusztikus álmennyezetek.
Description
Homlokzati és hidegburkolási rendszereket, műszaki habarcs megoldásokat gyártunk és forgalmazunk. Leginnovatívabb fejlesztésünk a Neon termékcsalád fényfesték, fényvakolat, fényfuga termékei.
Description
Ipari és építőipari műszaki szövetek gyártója teljes hőszigetelő rendszerek hálója, üvegszálas falburkolatok, termék- és anyagmerevítések.
Description
Az Ecophon olyan akusztikai termékeket és rendszereket fejleszt, gyárt és szállít, amelyek hozzájárulnak a kellemes munkakörnyezet kialakításához.
Description
A Saint-Gobain Glass a világ egyik legnagyobb síküveg gyártója, 37 float-üveg gyártósorral, és 17 bevonó sorral rendelkezik világszerte. Színtelen float üveget, low-e típusú-, hengerelt-, laminált üveget, napfényvédő és multifunkciós üvegeket gyárt.
Description
A Norton közel 130 éve piacvezető az abrazívok területén. A csiszoló, vágó, felületképző és polírozó megoldások széleskörű termékpalettáját kínálja egy sor különböző piac, anyag és alkalmazási terület számára.
Description
Teljes körű megoldások vizes és szennyvizes közműhálózatokhoz. Öntöttvas csövek, idomok és szerelvények DN 50-DN2000 mm átmérőben, csatornaöntvények.
Description
A gépjárműüvegek értékesítésére specializálódott.
Description
Tűzálló és biztonsági üvegek gyártása.
Description
A világ vezető márkája az autó-, a turbina-, a csapágy-, a szerszám- és az üveggyártás számára készült kiváló minőségű, innovatív gyémánt és köbös bór-nitrid (CBN) precíziós csiszolóeszközök területén.
Description
A Flexovit vágó, csiszoló, finiselő és polírozó abrazívok teljes körű termékpalettáját kínálja számos különböző piac, anyag és alkalmazási terület számára.

A mi megoldásunk

Image
Építőanyagok

Építőanyagok

Image
Sekurit banner

Innovatív anyagok

Rólunk