A francia hátterű, több mint 350 éves Saint-Gobain ma 75 országban van jelen, Európa egyik legpatinásabb folyamatosan működő társasága, a Párizsi Tőzsde egyik legrégebbi alapítású tagja. A Saint-Gobain 2021-ben 44,2 milliárd eurós árbevételt ért el, és a világ első 100 innovatív ipari csoportja közé tartozik, jelenleg több mint 800 vállalatból áll, több mint 166 ezer főt foglalkoztat. A Saint-Gobain minden eszközével támogatja a természetes és épített környezetünk ápolását, megóvását és körültekintő fejlesztését célzó tevékenységeket - a következő generációk számára.

Magyarországon

A csoport hazánkban 1992 óta képviselteti magát, jelenleg Saint-Gobain Hungary Kft. néven három márkanévvel (Isover, Rigips, Weber) működik, illetve a vállalatcsoport további tagja a gépjárműüvegek értékesítésére specializálódott Saint-Gobain Autover és a csiszolóanyag gyártó- és értékesítő Saint-Gobain Abrasives, valamint elérhető a Saint-Gobain PAM (csővezeték rendszerek) és a Saint-Gobain Glass (üveg alapú megoldások) is. 
A csoportnak a hazai piacon 2021-ben 35 milliárd forint volt az éves forgalma.

Saint-Gobain Live Csoportunk legfrissebb hírei

Tudta-e, hogy...

a pécsi Bártfa utcai iskola belső udvarának egyik faldekorációját a Weber támogatta? A pécsi Bártfa utcai iskola udvarának egyik belső faldekorációja Fonyó Rebeka, I. éves festő hallgató sgrafitto technikával készült terve alapján valósult meg. Az alkotást a Weber szponzorálta.