A francia hátterű, több mint 350 éves Saint-Gobain ma 75 országban van jelen, Európa egyik legpatinásabb folyamatosan működő társasága, a Párizsi Tőzsde egyik legrégebbi alapítású tagja. A Saint-Gobain 2019-ben 42,6 milliárd eurós árbevételt ért el, és a világ első 100 innovatív ipari csoportja közé tartozik, jelenleg több mint 800 vállalatból áll, több mint 166 ezer főt foglalkoztat. A Saint-Gobain minden eszközével támogatja a természetes és épített környezetünk ápolását, megóvását és körültekintő fejlesztését célzó tevékenységeket - a következő generációk számára.

Magyarországon

A csoport hazánkban 1992 óta képviselteti magát, jelenleg Saint-Gobain Hungary Kft. néven három márkanévvel (Rigips, Isover, Weber) működik, illetve a vállalatcsoport további tagja a gépjárműüvegek értékesítésére specializálódott Saint-Gobain Autover és a csiszolóanyag gyártó- és értékesítő Saint-Gobain Abrasives, valamint elérhető a Saint-Gobain PAM (csővezeték rendszerek) és a Saint-Gobain Glass (üveg alapú megoldások) is. 
A csoport a hazai piacon 2015-ben 12 milliárd forint árbevételt ért el.

Saint-Gobain Live Csoportunk legfrissebb hírei

Tudta-e, hogy...

mit jelképez a Saint-Gobain logóban található híd? A római kori híd a Mosel folyó felett, Pont-a-Mousson városában található. 1856-ban a PAM, mely a városról kapta nevét, itt kezdte meg működését, majd a vállalat 1970-ben a Saint-Gobain csoport tagja lett. Ennek az egyesülésnek eredményeként született meg a jelenlegi logó, amely azt jelképezi, hogy a Saint-Gobain egy híd a tevékenységek – az ipar, építőipar és kereskedelem – között.