A francia hátterű, több mint 350 éves Saint-Gobain ma 68 országban van jelen, Európa egyik legpatinásabb folyamatosan működő társasága, a Párizsi Tőzsde egyik legrégebbi alapítású tagja. A Saint-Gobain 2019-ben 42,6 milliárd eurós árbevételt ért el, és a világ első 100 innovatív ipari csoportja közé tartozik, jelenleg több mint 1000 vállalatból áll, több mint 180 ezer főt foglalkoztat. A Saint-Gobain minden eszközével támogatja a természetes és épített környezetünk ápolását, megóvását és körültekintő fejlesztését célzó tevékenységeket - a következő generációk számára.

Magyarországon

A csoport hazánkban 1992 óta képviselteti magát, jelenleg Saint-Gobain Hungary Kft. néven három márkanévvel (Rigips, Isover, Weber) működik, illetve a vállalatcsoport további tagja a gépjárműüvegek értékesítésére specializálódott Saint-Gobain Autover és a csiszolóanyag gyártó- és értékesítő Saint-Gobain Abrasives, valamint elérhető a Saint-Gobain PAM (csővezeték rendszerek) és a Saint-Gobain Glass (üveg alapú megoldások) is. 
A csoport a hazai piacon 2015-ben 12 milliárd forint árbevételt ért el.

Saint-Gobain Live Csoportunk legfrissebb hírei

Tudta-e, hogy...

az Activ’Air gipszkarton megtisztítja a levegőt? Az Activ’Air javítja a beltéri levegő minőségét. Különleges gipszmagja segítségével képes a helyiségek levegőjében megtalálható formaldehid tartós semlegesítésére, ezáltal egészségesebbé és kellemesebbé válik a lakás belső tere. A beltéri levegő kellemetlen szagát leginkább az illékony szerves vegyületek okozzák (bútorok, szőnyegek, ragasztók, légfrissítők, cigarettafüst stb.). Az Activ’Air technológiával a formaldehid kibocsátás több mint 70%-kal csökkenthető.