Értékeink

 

 

Global Compact

 

A Saint-Gobain a Global Compact tagja

Saint-Gobain - vállalati értékrendjével összhangban -

2003-ban csatlakozott az ENSZ Global Compact kezdeményezéséhez. Ennek célja a fenntartható fejlődés elősegítése az ENSZ keretei között. A kezdeményezés szándéka egy olyan nemzetközi hálózat létrehozása, melynek tagjai közösen járulnak hozzá az emberközpontú és fenntartható gazdasági fejlődéshez. A Global Compacthoz való csatlakozásával a Saint-Gobain vállalta, hogy stratégiájával és tevékenységeivel védelmezi a klímát, küzd a klímaváltozás ellen.

2009-ben a Saint-Gobain támogatta az ENSZ Global Compact alatt létrejött, az éghajlati változások enyhítéséért (Caring for Climate) és a vízügyi fenntarthatóságért (CEO Water Mandate) létrehozott programját is.

2008-ban, az Emberi Jogok Egyetemes nyilatkozatának 60. évfordulóján , a Saint Gobain csoport csatlakozott az ENSZ emberi jogok elveinek alkalmazásáról szóló kezdeményezéséhez.

Vállalati kúlturánk alapját adó értékeink

Intégritas

Környezetvédelem

Lojalitás

Munkavédelem és a dolgozók egészsége

Szakmai érdeklődés

Szolidaritás

Tolerancia

Törvénytisztelet

Küldetésünket az határozza meg, hogy kik vagyunk

Több mint 350 éves történelmünk, cégcsoportunk számos területen elfoglalt vezető pozíciója és munkacsoportjaink tapasztalata lehetővé teszi számunkra, hogy hozzájáruljunk az emberiséget jelenleg is érintő alapvető problémák megoldásához, mint például a klímaváltozás, a természeti erőforrások védelme vagy az egyenlőtlenség elleni küzdelem.

Globális, de ugyanakkor lokális szinten is jelen lévő vállalat vagyunk, amely szilárd része azon régióknak, ahol tevékenykedünk. Segítünk fejlődésükben, és hozzájárulunk ahhoz, hogy a világ igazságosabb, nyitottabb, barátságosabb és hosszú távon fenntartható élethellyé váljon.

dock

 

 

 

Küldetésünknek globális célja van, de a régiókban is segít

Erős autonómiával rendelkezünk azokon a területeken, ahol működünk. Így tudunk reagálni
a helyi piac igényeihez, ugyanakkor hozzájárulunk a globális célokhoz.