Stratégiánk

VÍZIÓNK

Vezető szerepet vállalni a fenntartható építésben, amely hatékony megoldásokkal javítja a mindennapi életet.

Továbbra is szeretnénk megerősíteni pozíciónkat a könnyű és fenntartható építés területén, irányt mutatni és utat készíteni mások számára.

2050-re 10 milliárd ember él majd a Földön: mindegyiküknek szüksége lesz lakhatásra, erőforrásokra, közlekedésre. Felelősnek érezzük, hogy ebben a helyzetben mi legyünk a fő szereplők: hozzájáruljunk a kényelmes lakhatás biztosításához, az erőforrások védelméhez és a klímaváltozás elleni küzdelemhez.

A Grow & Impact program arra kötelez bennünket, hogy növeljük pozitív hozzájárulásunkat a társadalomhoz és a bolygóhoz. Ezzel a stratégiával kéz a kézben van a szén-dioxid-semlegességi tervünk, amelyet 2050-re fogunk elérni.

KÜLDETÉSÜNK

Olyan anyagokat és megoldásokat tervezünk, gyártunk és forgalmazunk, amelyek mindenki jólétét és mindenki jövőjét szolgálják.

A nehéz építkezés alternatíváit kínáljuk: építési módszereink, megoldásaink és szolgáltatásaink fenntarthatóbbak (csökkentett szén-dioxid-kibocsátás, alacsonyabb erőforrás-felhasználás), hatékonyabbak (rövidebb építési idő, anyagi megtakarítás), és az emberek egészségét és kényelmét helyezik előtérbe (könnyebb összeszerelés és szétszerelés, hő- és akusztikai komfort).

➜ A fenntartható megoldások árbevételünk 72%-át teszik ki.

➜ Az általunk egy év alatt eladott megoldások nagyjából 1300 millió tonna CO₂-kibocsátást küszöbölnek ki élettartamuk során.

Építőipari szakembereket támogatunk. Ingyenes műszaki tanácsokat és szakmai napokat szervezünk, ahol megtanulhatnak professzionálisan dolgozni anyagainkkal.

 

naše-vize

 

3D-tisk-dům

 

A legmodernebb technológiákat és trendeket építjük be a gyártásba. Ezek tartalmazzák:


3D nyomtatás: új építészeti lehetőségeket nyit meg, amelyek kreativitást, fenntarthatóságot és hatékonyságot eredményeznek.

digitális építés: támogatja az együttműködést virtuális modellen keresztül, és csökkenti a költségeket az épület teljes életciklusa során.

 

tomas-rosak

 

A teljes Grow & Impact program egyértelműen meghatározza a Csoport jövőképét és stratégiáját. Saint-Gobain Csoport olyan jövőképet határoz meg, amely tevékenységeinket és terveinket egy világos és érthető cél felé irányítja:

Vezetők legyünk a modern építésben és a fenntartható építőiparban.

Tomáš Rosák
CEO, Kelet-Európa