A Saint-Gobain az Építészkongresszuson

Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy az idei évben főszponzorként vehetünk részt a MÉSZ XXI. Nemzetközi Építészkongresszuson, ami a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, Dr. Koltai Jenő Sportközpontjában került megrendezésre az idei évben. Az eseményen több száz résztvevő jelent meg, ami köszönhető többek között a programok magas színvonalának is, melyeknek témája az értékalapú építészet volt.

A több mint 350 éves Saint-Gobain működését is az értékei határozzák meg, többek között a lojalitás, az integritás, vagy környezetünk tiszteletben tartása. Ez utóbbi talán jelenleg aktuálisabb, mint valaha, melyre Daniel Domini, a Saint-Gobain Hungary Kft. ügyvezető igazgatója ki is tért a rendezvény megnyitóján tartott beszédében:

"Az értékalapú építészetben a fenntarthatóság került előtérbe, mint alapvető érték. Ez nem egy múló trend, hanem kötelezettség a bolygónk védelmének érdekében, valamint a következő generációk számára. Az építészek, mint az épített környezet őrei, rendelkeznek azzal a képességgel, hogy formálják a világot oly módon, amely idő múlásával is megállja a helyét, mind tartósságában, mind környezeti hatásában. Ezen fenntarthatósági elkötelezettség középpontjában áll a Saint-Gobain, a cég, amit képviselek, egy vállalat, amely mélyen hisz abban, hogy a épített környezetnek hozzá kell járulnia ahhoz, hogy a bolygónk egy jobb hely legyen mindenki számára. A "Making the world a better home" nem csak egy küldetésnyilatkozat számunkra; ez egy filozófia, amely működésünk minden részletére hatást gyakorol. Ezen fenntarthatósági elkötelezettség középpontjában áll a Saint-Gobain, a cég, amit képviselek, egy vállalat, amely mélyen hisz abban, hogy az épített környezetnek hozzá kell járulnia ahhoz, hogy a bolygónk egy jobb hely legyen mindenki számára. A "Making the world a better home" nem csak egy küldetésnyilatkozat számunkra; ez egy filozófia, amely működésünk minden részletére hatást gyakorol."