CÉLJAINK MEGHATÁROZZÁK A KÖZÖS JÖVŐNKET. GYÁRTÓK ÉS FORGALMAZÓK VAGYUNK. ÜGYFELEINKKEL ÉS ÜGYFELEINKÉRT OLYAN ANYAGOKAT ÉS MEGOLDÁSOKAT FEJLESZTÜNK, AMELYEK POZITÍV HATÁSSAL VANNAK AZ EMBEREK ÉLETÉRE: JÓLÉTET, MAGAS ÉLETMINŐSÉGET ÉS HATÉKONYSÁGOT BIZTOSÍTANAK, MIKÖZBEN A BOLYGÓNKAT IS VÉDIK.

CÉLJAINK MUTATJÁK MEG, KIK IS VAGYUNK VALÓJÁBAN. 350 ÉVES TÖRTÉNELMÜNK, KÖZÖS ERŐNK ÉS VEZETŐI KÉSZSÉGEINK TESZIK LEHETŐVÉ, HOGY INKLUZÍV MÓDON HAJTSUK VÉGRE FEJLESZTÉSEINKET, MIALATT AZ EMBERISÉGET ÉRINTŐ FŐ KIHÍVÁSOKRA IS REAGÁLUNK: A KLÍMAVÁLTOZÁSRA, AZ ERŐFORRÁSOK VÉDELMÉRE ÉS AZ EGYENLŐTLENSÉGEK ELLENI KÜZDELEMRE. EGYSZERRE VAGYUNK NEMZETKÖZI ÉS MULTILOKÁLIS CÉG, ÍGY TELJES MÉRTÉKBEN INTEGRÁLÓDUNK A MŰKÖDÉSI RÉGIÓINKBA, HOGY EZÁLTAL IS SEGÍTSÜK FEJLŐDÉSÜKET ÉS EGY IGAZSÁGOSABB, FENNTARTHATÓBB, NYITOTTABB ÉS VONZÓBB VILÁG LÉTREHOZÁSÁBAN VEHESSÜNK RÉSZT.

CÉLJAINK EGYBEN CSELEKVÉSRE IS ÖSZTÖNÖZNEK. A SZEMLÉLETÜNK KIZÁRÓLAG A JÖVŐRE KONCENTRÁL. ÜGYFELEINKKEL, PARTNEREINKKEL ÉS MINDEN ÉRINTETTEL EGYÜTT EZ SARKALL MINKET ARRA, HOGY TERET ENGEDJÜNK AZ EGYÉNI ÉS KOLLEKTÍV TÖREKVÉSEKNEK ÉS MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐVÉ TEGYÜNK EGY JOBB VILÁGOT. MINDEZ FELHÍVÁS A SZABAD INNOVÁCIÓRA, AZZAL A MINDIG MEGÚJULÓ CÉLKITŰZÉSSEL, HOGY MEGTEREMTSÜK EMBER ÉS TERMÉSZET KÖZÖS EGYSÉGÉT - HISZEN EZ MINDANNYIUNK KÖZÖS ÉRDEKE.

CÉLJAINK AZ ALAPELVEINKRE ÉPÍTKEZNEK. ÜZLETI TEVÉKENYSÉGÜNKET A CÉGES KULTÚRÁNKAT ÁTHATÓ HUMANISTA SZEMPONTÚ MAGATARTÁSI ÉS CSELEKVÉSI ÉRTÉKEK ALAPJÁN VÉGEZZÜK. AZ ODAFIGYELÉS, PÁRBESZÉD, TÖRŐDÉS, BIZALOM, EGYÜTTÉRZÉS ÉS A MÁSSÁG IRÁNTI TISZTELET KÖZPONTI ELEMEI A VÁLLALÁSUNKNAK.

A CÉLJAINK MÖGÖTT ÁLLÓ VALÓDI SZÁNDÉK: AZÉRT DOLGOZUNK NAP MINT NAP, HOGY A VILÁGOT EGY MÉG GYÖNYÖRŰBB ÉS FENNTARTHATÓBB LAKÓHELLYÉ TEGYÜK.

Tudta-e, hogy...

az impozáns budapesti Nemzeti Színház belső tereiben számos Rigips termék került beépítésre? Az épület belső tereinek különleges karakterisztikáját az íves felületek adják, amelyeket Glasroc F hajlítható gipszlapból építettek. A közbenső szintek egyszerű gipszkarton álmennyezetei könnyeddé és játékossá válnak a háromszög alakú „ pillangó” elemektől. A játékosság és sokszínűség az épület egészére jellemző.