REZIDENCIA MICHELANGELOVA

MICHELANGELOVA

A Michelangelo Residence projekt, amelyet a JRD tapasztalt fejlesztő készítette. Az építészetileg egyedülálló Michelangelo ház zárt, bekerített területen, csendes helyen, a Skalka metróállomástól mindössze 500 méterre található. Az új, hat földszintes épület fiatal párok, gyermekes családok és egyedülállók számára nyújt tökéletes lakhatást. 

A projekt 27 lakást kínál 1+kk-tól 5+kk-ig, 3 nem lakás céljára szolgáló helyiséget és 25 parkolóhelyet a közös garázsok zárt területén. A házhoz tartozik egy közös pihenőrész is kis játszótérrel és pavilonnal, amit Stúdiónak hívunk - ahol gyermekei fejleszthetik kreatív képességeiket. A teraszok egzotikus fából készült padlóval vannak felszerelve, fagyálló csaptelepek találhatók a beépített virágcserepek egyszerű öntözéséhez. A házban játszótér és pavilon is található. Az egész rezidencia az igényes ügyfelek magas igényeinek megfelelően épült.  

Minden lakásba a megfelelő 3. osztályú tűzvédelmi ajtón keresztül lehet bemenni, a beltéri ajtók laminált és fehér lakk kombinációjúak, a padlók ragasztott furnérral vagy kétrétegű deszka változatban készülnek.

  • Az Euro ablakok hőszigetelő háromrétegű üvegezéssel vannak felszerelve.
  • A szellőztetés rekuperáció és szabályozott szellőztetés formájában megoldott.
  • A hálószobákban szén-dioxid szint monitorok vannak beépítve.
  • A fűtést melegvíz rendszer biztosítja radiátorokkal. 
michelangelo
michelangelo 3
michelangelo 4
michelangelo 5
michelangelo 6
michelangelo 7