A CÍSAŘKA A PASSZÍV LAKÁSOK SAINT-GOBAIN BIZONYÍTVÁNYAL VAN

Císařka

A prágai Ladronka közelében található Císařská vinice rezidencia apartmanjai megkapták az egészséges életmód egyes pilléreiért Saint-Gobain tanúsítványt. Ide tartozik a beltéri környezet (levegő) minősége, valamint a termikus, akusztikai és fénykomfort.

A lakópark lakóépületei és villái a legjobb minőségű borfajták nevét viselik. Mert ahogy a szőlőnek napra és egészséges talajra van szüksége, az embereknek is kell elegendő fény, megfelelő hőmérséklet és egészséges környezet.

 

Oklevél megszerezve:

  • Multi Comfort a beltéri környezet minősége, a fény és az akusztikai kényelem érdekében
  • MyComfort a termikus paraméterekhez

Megmértük például a különböző lakások helyiségei közötti falak léghangszigetelését vagy új padlókompozíciók lábhangszigetelését. Mindkét esetben jelentős árrést sikerült elérni a szabvány által megkövetelt értékekhez képest. Ezek a díjak azt bizonyítják, hogy megoldásunk nemcsak energiamegtakarítást, hanem mindenekelőtt egészséges környezetet hoz.

 

Milyen Saint-Gobain anyagokat használtak a projektben?

A szigetelés teljes egészében szigeteléssel történt ISOVER, ő gondoskodott a homlokzatról“ megoldástól Weber (beleértve az aquaBalance-szal készített végső felületet is). A folyosók, fürdőszobák, WC-k és közös WC-k akusztikus álmennyezetei kék Activ'Air® akusztikus panelekből készülnek. a Rigips.

 

Císařka 1
Císařka 2