Nyílt nap

RÉSZLETEK

 

Az esemény során több helyszínen, színes és érdekes előadásokkal, játékos programokkal várjuk vendégeinket. Bemutatjuk napi működésünket, betekintést nyerhettek az innovatív építési alapanyagokat előállító gyártási folyamatokba, megmutatjuk munkagépeinket és megismerhetitek legfőbb vállalati értékeinket, köztük a fenntartható gyártást erősítő Biodiverzitás Programunkat is, melynek részeként megmutatjuk racka juhainkat és 2000 nm-es vízfelületű tavunkat is.

A programon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy jelezzétek részvételi szándékotokat az alábbi formanyomtatvány kitöltésével, ide kattintva. Köszönjük!

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

 

 

Megkérjük látogatóinkat, hogy – az üzem területén érvényben lévő biztonsági előírásoknak megfelelően – a Nyílt Napra zárt cipőben és hosszú szárú nadrágban érkezzenek, valamint a bejárás során, ahol szükséges, viseljék az általunk biztosított védőfelszerelést.

Felhívjuk figyelmüket, hogy üzemünk területén körültekintően közlekedjenek és fokozottan figyeljenek mind a saját, mind más résztvevők biztonságára és egészségére.

Kérjük továbbá, hogy a kiskorúak felnőtt kíséretében, azok felelősségére tartózkodjanak a Saint-Gobain Hungary Kft. területén.

Az eseményen való részvétellel a résztvevők hozzájárulnak, hogy a Nyílt Nap során fénykép és videó készülhet róluk, amit a Saint-Gobain Hungary Kft. saját céljaira felhasználhat és közzé tehet social media felületein és a weboldalán.