Manhertzné Ziegler Julianna


MANHERTZNÉ ZIEGLER JULIANNA

Vevőszolgálati vezető Weber

30 éve a vevők szolgálatában

1990- óta dolgozom az értékesítés területén.
Pályámat a Saint Gobain előd cégénél kezdtem mint értékesítési referens. Szerencsésnek tartom magam, hogy pályakezdőként rögtön megtaláltam azt a munkakört ahol feladataim elvégzése után elégedetten állhatok fel az íróasztal mellől. Igaz minden nap egy kihívás, hiszen több száz partnerrel tartjuk a kapcsolatot de elégedett vásárlóink pozitív visszajelzése a legnagyobb elismerés ebben a szakmában.
2005-ben kértek fel a Weber vevőszolgálat vezetésére.
Az ezt megelőző 15 évben lehetőségem volt megismerni a cég összes munkafolyamatát. Ennek a megszerzett tudásnak és tapasztalatnak köszönhetően vezetem jelenleg a 4 fős csapatomat.
A Saint Gobai csoport és ezen belül a Weber divízió egy stabil megbízható cég, ahol kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy egészséges környezetben a a legmodernebb eszközök segítségével lássuk el a ránk bízott feladatokat!
Nagy hangsúlyt fektetnek és lehetőséget biztosítanak a nyelvtanulásra, továbbképzésre és oktatásra is. Büszke vagyok rá, hogy évtizedek óta tagja lehetek ennek a csapatnak.

Tudta-e, hogy...

az Euro Tower Bukarest első környezetbarát irodaépülete? Az épület Green Building nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkezik, melynek tetején fás zöld terület került kialakításra, amely csökkenti a hőelnyelést, ugyanakkor elősegíti az energiamegtakarítást. Az üvegezés SGG COOL-LITE SKN kiváló energiahatékonyságú üveggel készült, melyet SGG COOL-LITE ST napfényvédő üveggel kombináltak az állandó belső hőmérséklet és a légkondícionálási költségek csökkentése érdekében.