A Saint-Gobain a világ 100 leginnovatívabb vállalat egyike. Történelme és identitása is szorosan kötődik az újításokhoz és fejlesztésekhez, ma a vállalatcsoport megoldásai hozzájárulnak épített környezetünk fenntarthatóságához és mindennapi életünk kényelméhez.

A Saint-Gobain és az innováció

A kutatás és fejlesztés a Saint-Gobain stratégiájának az alapja. A csoport a nagy, áttörő felfedezések mellett folyamatosan azon dolgozik, hogy termékeit és a szolgáltatásait  a nyitottság jegyében az ügyfelek igényeinek megfelelően fejlessze. 

E cél elérése érdekében a Saint-Gobain évek óta folyamatosan növeli a kutatás és fejlesztés költségvetését,  és partneri megállapodásokat köt nemzetközileg elismert szervezetekkel és egyetemekkel.

Saint Gobain - A legfontosabb adatok

Tudta-e, hogy...

mit jelképez a Saint-Gobain logóban található híd? A római kori híd a Mosel folyó felett, Pont-a-Mousson városában található. 1856-ban a PAM, mely a városról kapta nevét, itt kezdte meg működését, majd a vállalat 1970-ben a Saint-Gobain csoport tagja lett. Ennek az egyesülésnek eredményeként született meg a jelenlegi logó, amely azt jelképezi, hogy a Saint-Gobain egy híd a tevékenységek – az ipar, építőipar és kereskedelem – között.