A Saint-Gobain a világ 100 leginnovatívabb vállalat egyike. Történelme és identitása is szorosan kötődik az újításokhoz és fejlesztésekhez, ma a vállalatcsoport megoldásai hozzájárulnak épített környezetünk fenntarthatóságához és mindennapi életünk kényelméhez.

A Saint-Gobain és az innováció

A kutatás és fejlesztés a Saint-Gobain stratégiájának az alapja. A csoport a nagy, áttörő felfedezések mellett folyamatosan azon dolgozik, hogy termékeit és a szolgáltatásait  a nyitottság jegyében az ügyfelek igényeinek megfelelően fejlessze. 

E cél elérése érdekében a Saint-Gobain évek óta folyamatosan növeli a kutatás és fejlesztés költségvetését,  és partneri megállapodásokat köt nemzetközileg elismert szervezetekkel és egyetemekkel.

Saint Gobain - A legfontosabb adatok

Tudta-e, hogy...

a ClimaCoat technológiával kifejlesztett szélvédő üzemanyag-megtakarítást és környezeti terheléscsökkenést tesz lehetővé? A ClimaCoat technológiával kifejlesztett szélvédő télen fűt, nyáron pedig védelmet nyújt a napsugarakkal szemben. Télen kevesebb mint 2 perc alatt fagymentesíti a szélvédőt, nyáron pedig a klímarendszer segítségével 30%-kal rövidebb idő alatt érhető el kellemes hőmérséklet az utastérben. Mindez üzemanyag-megtakarítással és a környezeti terhelés csökkenésével is jár.