Hőérzet és kényelem

Megoldást nyújtunk minden típusú épület lábazat, homlokzat, födém, tető stb. szigetelésére. Termékeink minősítéssel, tanúsítvánnyal rendelkeznek, melyek megfelelnek a befektetői és építészeti elvárásoknak. 

Nem csak olyan termékek, mint a polisztirol, hanem bazalt és üveggyapot vagy hőszigetelő üveg. Célunk nem csak fűtési energiát megtakarítani, hanem olyan belső hőérzetet biztosítani, ami télen meleget, nyáron kellemes hűvös klímát nyújt az itt élők számára.

Megoldásaink a kellemes hőérzetért

Kastély

Az Isover abszolút vezető szerepet tölt be és biztosít megoldásokat minden típusú szerkezet hőszigetelésére. Megoldásokat kínál tetőrendszerekre pl. szarufák fölötti szigetelések, fóliák, kiegészítők, páravédelem, hőszigetelt lépésálló födém megoldások üveg vagy bazaltgyapot tekercses vagy táblás anyagokkal. Lapos tetők szigetelésére alkalmas anyagaink a polisztirol, XPS és bazalt gyapot lapok. A megfelelő vízelvezetésre az Isover saját lejtésképző anyagait ajánlja. Egy különleges megoldás a zöld tetők és növényzet panelek. 

Az Isover vezető az épület homlokzat-szigetelésében is. Legelterjedtebb megoldás a polisztirolhab szigetelés. Jelentősebb tűzvédelmi követelmény esetén vakolható bazalt és üveggyapot szigetelést ajánlunk. Építészeti megoldások között szerepel az un átszellőzetett homlokzati szigetelés is, ahol a fedő réteg és a szigetelő anyag között légréteg található. 

Az Isover teljes körű megoldást ajánl a különböző szárazépítési rendszerekhez is, mind üveg, mind bazalt gyapot termékkörök tekintetében. Alulról hűlő födémek esetében szintén üveg és bazaltgyapot megoldásokat javaslunk. A lábazat és alapok szigetelésére extrudált polisztirol hab (XPS) megoldások, nemcsak hő, hanem vízszigetelő tulajdonságuk miatt javasoltak.

Az Isover megoldása kör vagy négyszögletes csövek, kémények, ipari kémények és más különleges alkalmazások szigetelésére az ULTIMATE anyag.

Légcsatornák gyártásához, rendszerek kialakításához az Isover a CLIMAVER légcsatorna rendszert ajánlja, mely kiváló hő és hangszigetelt tulajdonsággal rendelkezik.

A Weber által forgalmazott hőszigetelő rendszerek a legszigorúbb minősítési követelményeknek is megfelelnek, egyedi megoldásaikkal akár öntisztuló, hosszú élettartamú felületeket is kialakíthatunk. A weber.pas topDRY egyedülálló technológiája révén a felületi nedvesség szabályozásának köszönhetően optimális és tartós védelmet nyújt az algák és a gombák ellen. Az ásványi nemes vakolatokhoz hasonlóan felveszi a nedvességet, majd amint a nedvességhatás (például eső) megszűnik, a vakolat azt gyorsan és egyenletesen elpárologtatja. A weber.pas topDRY e tulajdonságának köszönhetően a homlokzat évekig szép és tiszta maradhat.

Medence

Európában az energiafogyasztás legnagyobb részét fűtésre, légkondicionálásra és az otthonok megvilágítására fordítjuk. Az átlagos modern házak összes hőveszteségének körülbelül 30%-a az ablakokon keresztül történik. Ez a magyarázat tehát arra, hogy amennyiben jó minőségű Saint-Gobain üveget választunk, magasabb energia megtakarítást érhetünk el. Két- vagy háromrétegű  hőszigetelő üveg alkalmazásával  tehetünk a legtöbbet nyílászáróink energiahatékonyságáért, ugyanakkor komfortosabbá is teszik a lakókörnyezetünket. A magas szintű komfortérzet biztosítása érdekében, s ügyelve arra, hogy egyúttal energiatakarékos megoldást is kínáljunk, új innovatív termékeket ajánlunk a figyelmébe, mint az SGG PLANITHERM® család, és az SGG PLANISTAR® SUN.