Halászi Tamás


HALÁSZI TAMÁS

Termelési műszakvezető Rigips

17 éve a szárazépítészetben.
Már 2003-tól a szárazépítészeti szakágban dolgozom. 9 évet töltöttem egy építőanyag kereskedésben, ahol megkedveltem ezt az építési formát a gyors és könnyen kivitelezhető megoldásai miatt.
2012 –ben nyertem felvételt termelési targoncásként a Rigips halmajugrai Gipszkartongyárába. Néhány év tapasztalatszerzés után betanultam előbb gépbeállító operátornak majd előkészítő operátornak is.
A sokirányú ismereteimnek is köszönhetően 2016-tól már műszakvezetőként irányítom a 6 fős csapatomat. A Rigips számomra egy stabil, megbízható multinacionális cég, ahol volt és van lehetőség szakmai fejlődésre, előre lepésre.
Büszkeséggel tölt el, hogy a sok saját, illetve a csapatom által adott ötletet a cég megvalósítja és ezzel könnyebbé, komfortosabbá teszi a munkánkat.

Tudta-e, hogy...

a Pécsi Tudományegyetemen a beépítésre került építőlemezek nem csupán esztétikai, de hangelnyelési szempontból is kiemelkedőek? A Zene Házában nagyon magas léghanggátlás szükséges, hogy az egymás mellett lévő gyakorlótermek között ne legyen áthallás. Mivel a zenetermek teremakusztikájának biztosítani kell a visszhangmentességet, hangelnyelő felületek beépítésére volt szükség a válaszfalakon és az álmennyezeteken.