Halászi Tamás


HALÁSZI TAMÁS

Termelési műszakvezető Rigips

17 éve a szárazépítészetben.
Már 2003-tól a szárazépítészeti szakágban dolgozom. 9 évet töltöttem egy építőanyag kereskedésben, ahol megkedveltem ezt az építési formát a gyors és könnyen kivitelezhető megoldásai miatt.
2012 –ben nyertem felvételt termelési targoncásként a Rigips halmajugrai Gipszkartongyárába. Néhány év tapasztalatszerzés után betanultam előbb gépbeállító operátornak majd előkészítő operátornak is.
A sokirányú ismereteimnek is köszönhetően 2016-tól már műszakvezetőként irányítom a 6 fős csapatomat. A Rigips számomra egy stabil, megbízható multinacionális cég, ahol volt és van lehetőség szakmai fejlődésre, előre lepésre.
Büszkeséggel tölt el, hogy a sok saját, illetve a csapatom által adott ötletet a cég megvalósítja és ezzel könnyebbé, komfortosabbá teszi a munkánkat.

Tudta-e, hogy...

a budapesti Corvinus Egyetem új épülete Saint-Gobain Trófea-díjat nyert? Az új „C” épületet 2007-ben adták át, amelyben a Társadalomtudományi Kar és a könyvtár kapott otthont. Szigorú akusztikai és esztétikai követelményeknek kellett megfelelni az építés során, így a Rigips által forgalmazott Gypton Big Quattro 41 perforált akusztikus gipszkarton lapok kerültek beépítésre mind az álmennyezetek, mind pedig a falfelületek burkolataként. Az épület a Saint-Gobain Trófea 2007-es pályázatán III. helyezést ért el.