Világelső A Gömbgrafitos öntöttvas csövek gyártásában

A Saint-Gobain PAM komplett megoldást nyújt az ivóvíz vezeték hálózatokhoz, szennyvízvezeték rendszerekhez, a csatornaöntvények és az épületek csapadékvíz elvezetésére. 

Teljes körű választék

Minőség és Logisztika  

A Saint-Gobain PAM katalógusokban több mint 100 000 termék referencia jelenti az európai és nemzetközi szabványokkal összhangban fejlesztett minőségi termékválasztékot.

A különböző bevonattal ellátott gömbgrafitos öntöttvas csövek és idomok alkalmasak a különböző talajtípusokhoz és védelmet nyújtanak a szállítás, rakodás és beépítés során. 

PAM megoldások

A PAM világszerte komplett megoldásokat kínál gömbgrafitos öntöttvasból: 

  • ivóvíz-hálózati rendszerekhez, öntözéshez, kommunális szennyvíz- és csapadékvíz elvezetési rendszerekhez,
  • bányászati és ipari alkalmazásokhoz.

A PAM teljes körű választékot nyújt:

  • elzáró szerelvényekből, tűzcsapokból és idomokból a vízvezeték rendszerekhez.
  • Gömbgrafitos öntöttvas csatornaöntvényekből a földalatti hálózatok aknalefedéseire (víz, csatorna, telekommunikáció),
  • épületek tradicionális öntöttvas csapadékvíz-elevezési rendszereiből
  • EAHX megoldásokhoz (föld-levegő hőcserélő). 
 
Taweelah ivóvízellátását biztosítja az a standard bevonatos iker duktil csővezeték amely a sivatagban épült (Egyesült Arab Emírségek).

A Saint-Gobain PAM azoknak kínál tökéletes megoldást, akiknek fontos az élettartam, a könnyű beépíthetőség, a termékek megbízhatósága, minősége, az elérhető széles választék és a kitűnő műszaki támogatás

A PAM  kiterjedt kereskedelmi és műszaki hálózattal biztosítja a helyi közműszolgáltatók, állami és önkormányzati hálózatüzemeltetők, mérnöki cégek, vállalkozók és kivitelezők részére termékeik és szolgáltatásaik gyors elérhetőségét. 

Tudta ön, hogy átlagosan 20 000 km csövet szállítunk évente a világ több mint 145 országába? 

Tudta ön, hogy átlagosan 20 000 km csövet szállítunk évente a világ több mint 145 országába? 

A fenntarthatóság elsődleges célunk

Környezetvédelmi szempontból a Saint-Gobain PAM által nyújtott megoldások rendkívüli előnye az hosszú élettartam és a vízkészletek veszteség nélküli megőrzése, szállítása. 

A tervezéstől a szállításig 

A gömbgrafitos öntöttvas 100%-ban és végtelen számban újrahasznosítható. 

A Saint-Gobain PAM csökkentette az energia és a nyersanyag-felhasználását, a kevesebb széndioxid-kibocsátás érdekében az öntöttvas csövek súlyát is egyharmadukra csökkentette. Az elmúlt 10 évben fejlesztéseinek köszönhetően megháromszorozta a csövek élettartamát, és ergonomikusabb, könnyebb csőfektetési technikákat vezetett be. A gyártási ciklus alatt képződő szennyezőanyag-kibocsátás mértékét is sikerült csökkenteni szűrők beépítésével és a keletkező hulladék újrahasznosításával.

Adatok a PAM-ról

  • 9 országban 21 gyártóüzem
  • 19 kereskedelmi leányvállalat 19 országban
  • Szállítás több mint 145 országba

További információk: Saint-Gobain PAM .

Kontakt:

Műszaki és értékesítési képviselet:

Tel +36 30 338 61 83

pamduktil@saint-gobain.com

Tudta-e, hogy...

mivel azonosítják a Saint-Gobaint sok országban? Ez az üveg! A történelem során az otthonok ablakait, az épületek homlokzatait, az üvegpalackokat, az üvegszálakat, az autóüvegeket és a belső terek üveg válaszfalait mind Saint-Gobain üvegből készítették. Az üveg a Saint-Gobain jelképe, és ma a vállalatcsoport forgalmának 11%-át biztosítja.