Érték és Minőség Nagydíjat nyert a weberNEON!

Érték és Minőség Nagydíjat nyert a weberNEON!

Az idei esztendőben kicsit le kellett lassulnia az életnek. A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben a gazdaság különböző területein tevékenykedőknek ugyan eltérően, de nagy nehézségekkel kell megküzdeniük. Mindezek ellenére nagy örömünkre szolgál, hogy az 2020. évi Érték és Minőség Nagydíj Pályázaton weberNEON termékcsaládunkkal több díjat is nyertünk!

 

 

Érték és Minőség Nagydíjat nyert a weberNEON! október 2020 2

 

Az Érték és Minőség Nagydíj elnevezés egy minőség tanúsító védjegyet takar. Használatára nyilvános, egyfordulós pályázaton lehet jelentkezni. A védjegyhasználattal viselője jogossá válik az Érték és Minőség Nagydíj Kitüntető cím viselésére.

Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál bejegyzett, oltalom alatt áll. Magyarországon jelenleg az egyetlen nem szakma specifikus, a kiváló minőséget szimbolizáló elismerés; mérce és egyben útmutató, mellyel olyan márkát építünk, amelyik valós értéket hordoz.

 

A kitüntetéseket a Gazdaság Ünnepén, szeptember 9-én vehettük át a Magyar Mezőgazdasági Múzeum épületében, a Vajdahunyadvárban. Idén a védjegyhasználatot és a kitüntetést 33 pályázó 39 pályázata érdemelte ki, a gazdaság szinte teljes palettáját felölelő, 40 főcsoport több mint 100 témakörében meghirdetett nívós megmérettetésen.

A Saint-Gobain világon egyedülálló fejlesztése, mely igazi áttörést jelent az építőiparban – a weberNEON család az Érték és Minőség Nagydíjon túl elnyerte az Innovációért Nívódíjat, valamint a Tudományos Újságírók által odaítélt Gazdaság és Tudomány Díjat! Nem csak a magyar kutatók által kifejlesztett innováció egyedülálló, hanem már most hatalmas sikerként könyvelhetjük el díjainkat, amelyeket előttünk eddig egyik díjazott sem nyert el!

 

Érték és Minőség Nagydíjat nyert a weberNEON!