A francia hátterű, 350 éves Saint-Gobain ma 64 országban van jelen, Európa egyik legpatinásabb folyamatosan működő társasága, a Párizsi Tőzsde egyik legrégebbi alapítású tagja. A Saint-Gobain 2014-ben 41,1 milliárd eurós árbevételt ért el, és a világ első 100 innovatív ipari csoportja közé tartozik, jelenleg több mint 1000 vállalatból áll, több mint 180 ezer főt foglalkoztat. A Saint-Gobain minden eszközével támogatja a természetes és épített környezetünk ápolását, megóvását és körültekintő fejlesztését célzó tevékenységeket - a következő generációk számára.

Magyarországon

A csoport hazánkban 1992 óta képviselteti magát, jelenleg Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft. néven három márkanévvel (Rigips, Isover, Weber) működik, illetve a vállalatcsoport további tagja a gépjárműüvegek értékesítésére specializálódott Saint-Gobain Autover és a csiszolóanyag gyártó- és értékesítő Saint-Gobain Abrasives, valamint elérhető a Saint-Gobain PAM (csővezeték rendszerek) és a Saint-Gobain Glass (üveg alapú megoldások) is. 
A csoport a hazai piacon 2015-ben 12 milliárd forint árbevételt ért el.

Saint-Gobain Live Csoportunk legfrissebb hírei

Tudta-e, hogy...

létezik olyan bevonat, ami taszítja a vizet és az ónos esőt a szélvédőről? A repülőgépipar forradalmi fejlesztése elérhetővé vált az autóipar számára is. Az Aquacontrol bevonat a vizet és a havas esőt is hatékonyan lepergeti az üvegfelületekről. A menetszél segítségével az Aquacontrol az ablaktörlő lapátok ritkább használata mellett is eltávolítja a vízcseppeket. Használható szélvédőkön és oldalüvegeken egyaránt. Az eredmény: kristálytiszta kilátás rossz időjárási feltételek mellett is.